Doneer

Geef een donatie

Het castreren, opvangen en verzorgen van zwerfkatten kost veel geld. Via de media en publiciteit kunnen wij geen geld inzamelen omdat niet algemeen bekend mag worden dat zwerfkatten op diverse locaties voedsel en onderdak krijgen. Er zouden dan immers nog meer katten worden gedumpt dan nu reeds het geval is en dit laatste willen wij voorkomen.

Wij zijn geheel afhankelijk van donaties en giften. Onze stichting bestaat volledig uit vrijwilligers. Mensen die in hun vrije tijd zich vol overgave inzetten voor het helpen van zwerfkatten in Zeeland. Uw donatie is dan ook van harte welkom.

Een bedrag kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL19INGB0006025997 op naam van Stichting Scheldekat te Vlissingen.

Onze Stichting is een ANBI, dit houdt in dat giften die gedaan zijn aan goeddoelinstellingen,  aftrekbaar zijn van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling (anbi). Voor meer informatie over anbi, kunt u kijken op de site van de belastingdienst, klik hier.

Wilt u onze Stichting voor een langere periode steunen en optimaal gebruik maken van belastingvoordeel? Kijk op de site van de Belastingdienst voor het downloaden van de overeenkomst periodieke giften.

Alvast hartelijk bedankt en een poeslieve groet van alle scheldekatjes!

ziggo

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram